Bedrijf

Nautiquip BV is een jong en dynamisch bedrijf, gericht op de custom built  jachtbouw, mega jachtbouw, scheepsbouw en offshore. 

Wij concentreren ons op het integreren van diverse specialistische equipement. Hierbij bundelt Nautiquip BV de krachten van de diverse partners waardoor de werf of jachteigenaar of kapitein maar één aanspreek punt heeft voor engineering, inkoop en aftersales. Nautiquip BV verzorgt het gehele traject en indien gewenst ook de installatie. Dit doen we zowel voor nieuwbouw als refit projecten.

Het bedrijf en Partners

De Partners waar wij veelvuldig mee samenwerken zijn TryDo innovations, voor stuurmachines en hydrauliek, FEEBE boarding equipment en Sidepower thrusters and stabilizers.

Voor de diverse systemen zijn volledige calculatie en simulatie programma’s beschikbaar. Zo brengen we de foutmarge naar een absoluut minimum en de kwaliteit dus naar een bijzonder hoog niveau.

Door het innoverende karakter van het bedrijf en een juiste mix van kennis en professionele producten maakt het bedrijf een mooie en natuurlijke groei mee op de nationale en internationale markt.

 

Nautiquip, Integrated Marine Equipment

Bedrijf Nautiquip